onsdag 28 april 2010

En- tre- kåt....

va det vi åt i kväll. Ååååå herregud va gott de va. Min alldeles äkta man, hade grillat det jag hade marinerat, jag kan bara säga att det var utsökt gott.
Här får ni se hur gott det ser ut.
Nu måste jag ge ett tips till alla ni som har mycket svamp kvar i frysen, jag stekte på svampen med lök/vitlök och grädde som jag sen slog över potatisen, oj vilken jättegod potatisgratäng det blev, jag kryddade naturligtvis svampkoket med lite salt, peppar och ädelost.
det blev en jättegod middag.
Tjingeling med lite rött till.


7 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

jösses, vilken lyxmat på en vanlig onsdag. Vad äter ni då en fredag eller lördag?
Gratängen med svamp låter riktigt gott, det ska jag försöka minnas tills det blir en sådan stor helgdag så att vi kan äta sådan där lyxmat. Här är det slanklinje i veckorna ska du tro, och bara ett-två- inte det tredje.

Wickans värld sa...

Vilken tur jag nyligen ätit! Annars vet jag inte vad jag gjort när jag läst om din (er) delikata måltid!! Mums!

Annelie sa...

Det där var ett knep jag ska försöka minnas! Låter jättegott! Han ser ut att njuta värre, din lille gubbe, för det är väl maten han njuter av, eller var är din fot?

Camilla (Rantis) sa...

men jösses va hungrig jag blev...
inte ätit nått än, kanske ska jag leta fram mina en-tre-kåter med..
=)
Känner doften av den goda maten hela vägen ner till Järvsö....

Lasseivåmma sa...

Nu måste jag förtydliga mig igen: jag klandrar er absolut inte, man ska njuta när det passar, inte efter almanackan eller dylikt, ni gör således helt rätt. Jag förstår väl dessutom att ni äter vardagsmat dessemellan (röding och sådan där skräpmat ;-) . Däremot kan det ju inte hjälpas att jag blir lite avis, för här är det regn och filmjölk just i dag.

sinneskatten sa...

Det är till att gotta sig mitt i veckan..
Men njut!

sasfoto sa...

Låter smaskens! Gör som flera andra, lägger svamptipset på minnet för att testa vid tillfälle. Svamp finns det gott om i förrådet från förra året då skogarna var fyllda med den ädla varan.