torsdag 22 april 2010

Nu kommer ovädret...ååjag ä pissnödig...

Så kommer torsdagen. Nu är friden slut....resten av klanfamiljen kommer.....gubben häller upp en öl och myser av välbehag....trots att vi inte hade råd med renskinnet, så lever kärleken kvar. Gubben kommer fram å frågar ibland att...visst älskar du mig....joodå säger jag. Eller ska man säga som lappjäntan sa....."vill du bli me mä hem, eller tyck du ja ä äcklig".......va svarar man på d för att d inte ska bli fel..????
Vi packade matsäck imorse med...och drog ut på isen. Solen sken...storkropparna värkte men men...vem vill ge sig. Farmor , farmor idag tar jag inte upp några aborrar för min alldeles äkta make......svor så djävulskt igår när han "filèa" aborrhelvetet....vill inte ha han sån...han ska ju vara kärleksfull och öm.
Det här fotot. Jag skulle gå in i buskarna å pissa......men tog ett foto medans....rätt coolt.
Men för att om att tala om att pissa....va enkelt killarna har bara langa fram å så är det klart å betalt.
Men så blir vi fruntimmer pissnödiga....vilket helvete innan man fått fram hela arslet....och kallt ä det...drar både bak å fram.....och hur länge kan denna puppilura pissa.....jösses.
Inte konstigt att vi får blåskatarr.
Jag behövde ingen borr jag pissade rakt genom isen.....
Nog pratat om nedredelen på fruntimmer....så här vackert var det idag när vi kom ner på isen.
Lyckliga vi.
Men sen kom ovädret....allt vände på en femöring och hela fjällen blev ogästvänlig, kall och det kom en hel del snö.....eller va det aska?????
Här sitter gubben å tvärfiskar trots snöyra.
Så här ser det ut när det inte är så himla mysigt i fjällen. Kan inte förstå, men jävlar va d blåste och vinden gick runtomkring så man hade inte lä någonstans.
Här skulle Carola ha varit, då hade hon inte behövt någon vindmaskin som tufsade till håret...
På tal om håret....nu måste jag nog hoppa in i duschen och tvätta mig snart kommer ovädret från öst och väst...alltså från alla jävla håll....min älskade familj...
Ha alla ni som läser en riktigt bra toRsdagkväll.
Forts. följer...
Älskar dig med framor.....
Tongolong pingpong....

3 kommentarer:

Agneta sa...

Du gråter när jag läser min blogg. Jag skrattar när jag läser din, då har det väl jämnat ut sig, som han sa som s..t i byxorna, på tal om underdelar. Längtar verkligen till isvidderna och snön när du skriver, men blåsgittaren kan jag vara utan. Många bamsekramar till hela din fina familj! (Läs gärna min kommentar till dig på min blogg)

Annelie sa...

Passa dig för att kissa med kameran i hand, du kan halka till och ett kort gå av i farten, på saker du kanske inte VILL fota!
Och karlar ja, dom kan slänga fram den var dom vill, och dom gör det också!
Helt okey i fjällen, men inte i stan. Men här pissas det överallt på fre/lördagkvällar. På husväggar, skyltfönster,portuppgångar, cyklar, you name it!
Och ibland kan det gå riktigt illa. Upplevde detta på akuten häromnatten. Trodde väl aldrig jag skulle få vara med om nåt liknande. Kan inte tala om vad, men det handlade om om en kissnade man, och ett lastbilsflak med varm asfalt.....
Så kan det gå när inte haspen är på!
Hälsa hela familjen från oss och många varma kramar!

Anonym sa...

Tjohoo jag är den tusende besökaren på Rantamors blogg undrar va jag vinner kanske en natt på renfällen för 995 spänn men då får väl jag hålla med skinnet/rantafar