lördag 17 april 2010

Lördagsblogg...

Lördagkväll och inte en blogg på hela dagen, va....inte igår heller???? Skandal...nu ha vi suttit här och bara varit vi två, så tätt sammanslingrande, hela dagen. Skulle tro d. Näe vi ha varit ut på en promenad, som tyvärr slutade på en pizzeria, vi delade på en god kebabpizza till lunch. Helt kalorifri...inbillade vi oss....igen.
Sen har det nog inte hänt så mycket här, annat än att det började snöa rejält..bara sådär, aprilväder, vem kan man lita på, det är väl den där väderkvinnan igen som varit framme, hon litar jag inte ett dugg på , och det skulle nog inte mina fåglar gjort heller.
Dom snygga bofinkarna som jag försökte fota genom fönstret, ångrade nog att dom flög så långt norrut. Tur att vi hade ut mat så att dom kunde hitta några frön att äta på, hade en hel flock här som satt å huttrade och frös. Våren snöade in och försvann.
Igårkväll fördrev jag min tid med att prova på att macrofota lite, och här är ett av resultaten när jag fotade gubbens trälåda som han fått från Mackmyra. Blev ju rätt kul.
Sen satt jag i musikrummet och lyssnade på lite bra musik. Denna kväll blev det Janis Joplin och Brolla som sjöng Cornelius låtar. Mina favoriter. Var ett tag sen jag satt å poppade och njöt av lite skön musik...lite för många timmar framför datorn och bloggen på senaste tiden.
Förresten Lilla C`s mamma hoppas inte att du köpt dom här böckerna, jag har ju lyckats med att inte avbeställa nå böcker på min bokklubb, så dom här damp ned i min brevlåda. Säkert läsbara.
Och det är nog min dagbok med....och det är rätt synd om den just nu. Jag som varit så flitig dagboksskrivare och nu tar bloggen över min tid, allt blir liksom dubbelt. Men jag lovar att skärpa mig...jag skall skriva dagbok....bara inte i kväll...
Tjingeling pling pling....


4 kommentarer:

Lilla C's mamma sa...

Äsch då, den ena har jag redan läst och den andra har jag precis köpt...tjåkigt...
Usch, lilla C hostar värre än någonsin ikväll, men inget alls på dagen, märkligt, kanske är den där askan...??

//M

agnetha sa...

Så där händer mig också att jag glömmer att avbeställa ur bokklubben. Men det blir presenter till nära och kära istället. Alltid finns det någon som inte har läst de böckerna.
Psst... ett tag gjorde jag något fult. Gick till bokhandeln i city och bytte bok,sa att jag fått i present.Vad hemsk jag är va??!!

Lasseivåmma sa...

Nu när våren kommer ska man nog dra ner på bloggandet och göra lite annat. Men när det är dåligt väder så kan man ju köra lite.
Jag kan tro att det blir härligt i fjällen, om vädret blir bra och med det härliga vårljuset.
Ha det bra och blogga lagom.

Camilla (Rantis) sa...

Men se där...
en massa macro foton!
Snyggt...
gilla det sista som är från din dagbok...
coolt!

Ja, tyvärr läser jag ju inga böcker...dålig på det, men går det inte att skicka tillbaka dem då?