lördag 3 april 2010

Inspiration och Kreativitet - Familj

Idag var temat FAMILJ hos Inspiration och Kreativitet. För mig var det enkelt och genast givet, fotade matbordet där min familj brukas samlas och umgås och äta en god middag. Alltid lika kärt.
Ovanför matbordet har gubben gjort en nicsh, där har jag hela "stamtavlan", min familj. Äldst är gammelfarfar, 86 år och yngst Lilla C som är 3,5 år. Sen har jag foton på dom som levde lite längre tillbaka, men som inte finns idag.
Min FAMILJ.

9 kommentarer:

Gärdsmygen sa...

Sedär! Du fick med familjen på foto på detta vis. Fiffigt! Vilken fin matplats ni har.

Marie-Louise sa...

Titta så fint med släkten i fina ramar. De är alltid med er och äter. Mysigt! Det är otäckt likt när jag bodde i mitt hus. Samma färg på tapeten, lika bord och stolar vid matplatsen. hm. Glad Påsk!

Monica o Jacob sa...

Kul med stamtavlan, om man skulle ta och göra en själv;-)
Ja du den där A.A är en smart jä..l, hon har nog strippat gubben helt innan hon är färdig.Fattar mej inte på en del gubbar det där med självbevarelsedrift verkar inte funka alls, den ena golddiggern efter den andra faller dom för.Varför inte rekorderliga fruntimmer i stil med dej och mej haha.
Ha en skön Påskafton;-)

BP sa...

Vilken cool idé med nischen! Gubben din är händig verkar som. Älskar gamla fotografier på väggen som påminner var man kommer ifrån.
Dessutom är de ovala ramarna väldigt vackert "komponerade" i nischen. Snyggt... det gäller såklart även bidraget till temat;-)

Jenny Ölmebo sa...

glad påsk :)

Anonym sa...

Bra illustration av begreppet familj. Du blandar gammalt och nytt på ett fint sätt.

Nina sa...

Kul med en "familjevägg", har en sån jag oxå och det är mysigt!

Mikabella sa...

Jag vill att dina ord värmer! jag ler alltid när jag läser det du skriver. Kommentarer och texter! Du är en så varm människa. Att ge av sig själv och att kunna föra fram andra i ljuset är en gåva. En gåv du verkligen besitter. Kram på dig fina du!

Mikabella sa...

Haha..halva meningen försvann..Så här skall första meningen vara..." Jag vill att du skall veta hur dina ord värmer". Kram igen!