onsdag 21 april 2010

Värkande storkroppar....

Ännu en härlig morron att vakna upp till i fjällen, lite dis på solen, men inget dis i sinnet vare sig på gubben eller mig. Vi håller på att planera dagen och trimma benen, för att hyra "töcken te motordriven kälke" , finns inte. Vet inte vad det beror på...liiiite snåla kanske, men ska man sitta å njuta och fiska kan man ju inte åka skoter samtidigt. Och motionen är bra för storkropparna och det är skitkul att sitta på kvällen å gnälla för varann, om var vi har mest ont och vem som har mest ont.
Och eftersom det sket sig med det silikonprepareraderenskinnsfällen, och det lackade trägolvet inte är att tänka på.....och ungarna kommer på torsdag.....så börjar vi få panik.
Men än har vi inte kastat in skinnet, ska sitta ute på isen och memorera hjärnan inför kvällen, man vet aldrig...gubben brukar vara påhittig...=)
Måste tacka alla ni som följer med mig i fjällen via min blogg, är jättekul att läsa era kommentarer. Hinner inte riktigt med att komma in till er och skriva, men ni ska vet att ni betyder mycket för mig, kärlek till er alla.
Näe nu ska jag packa en god matsäck, och så bär det iväg.
Forts. följer.
Tjingeling tjingeling....

5 kommentarer:

Monica sa...

Tycker nog han ser nöjd ut utan Love gubben, det räcker nog med en firre lägg kärleken på is ett tag du hihi
Ha det bra;-)

Lasseivåmma sa...

Efter era härliga utflykter räcker det nog om gubben får en whiskey på kvällen, om jag ska tala av egen erfarenhet. Frisk luft, god mat och dryck, samt trevligt sällskap är nästan nog för äldre män (i min ålder). (fast ett björnskinn i veckan kan man väl orka kanske).
Kul att du fortsätter blogga från fjället!

agnetha sa...

Ha det så bra i fjällen. Krama om gubben din du innan torsdagen kommer. Det funkar allt utan renskinnsfäll

Lilla C's mamma sa...

HA, ha, ikväll får pappsen prestationsångest, för imorgon kommer ju hela klanen Ranta inramlandes, och du vet hur det burkar bli, whiskeyn blir irish coffe till solande tjejer, renskinnet vill vi sitta på för att inte bli kall och förresten finns det brödrost? Annars kan vi ju inte tända grillen. ;-)
Sista kvällen innan stormen pappsen...

Vi ses!

M

Annelie sa...

Åh vad jag önskar jag fick vara med på er underbara tur till fjällen! (Ibland kunde jag ju lämna er ifred en stund förståss, jag menar när du börjar snegla på renskinnet, så är det dags att gå tror jag!)
Det är så härligt att du bloggar därifrån, hade varit svårt att vara utan dina inlägg, nu när man liksom blivit lite beroende!
Kram på er båda två!
Staffan vill också följa med, kan han det? Om han lovar att ta med sig Mackmyran?