måndag 24 maj 2010

En händelserik dag....

Idag har vi haft en riktig jobbardag på Maskrosvägen, eftersom vi hade bestämt att göra en parkering till husbilen. Vilken tur att moffa hade så himla bra hjälp, Lilla C jobbade på som en hel karl och inte som dom 3,8 år han är. Gillar verkligen att få hålla i en spade...och att använda den.
En söt bild av en stor traktor och en liten kille.

Förstå vad imponerad han var när den stora lastbilen kom med "grus" som skulle fylla gropen som grävmaskinen gjort, men han var allt noga med att hålla sig nära mommo. Ropade ibland på moffa att han inte fick gå för nära,
När grusmassorna kom var det bara att sätta igång å ösa ut, kolla mommo ropade han så stark jag är och så stora muskler jag har. Och han jobbade på...undrar om vi blir anmälda för barnarbete??? av grannarna....

Till sist fick ju Lilla C komma upp i den stora traktorn...något stolt kille och tuff...han konstaterade att det fanns mycket knappar och grejer inne i traktorn...och en klocka så att han som kör traktorn vet när han ska åka hem å äta.....klok kille.
När Lilla C hade jobbat klart med moffa, då ställde han sig i köket med mommo och ville hjälpa till med middagen...hur mycket energi har dom små, men ikväll var han trött och undras på det, vi började vår dag klockan 07:10 med ett rejält kuddkrig...och det gillade Lilla C, så det blir säkert ett fortsättningskrig i morron bitti.
Alltså en händelserik dag. Som att det inte var nog med det blev vi bjuden på bröllop på fredag. Lilla C berättade att: MIN mamma å pappa ska GIFTAS sig på fredag, precis när vi ska ha fredagsmys och ni får också komma och då ska vi äta popcorn....
Alltså ett bröllop till i familjen, om vi ska tro Lilla C ....=) och vi kommer.
Kanske vi får dricka nå gott till popcornen....
Vilken dag...
Tjingeling..imorron blir det kuddkrig...igen.


5 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

men oj vilken stor traktor ni hade på gården idag... å så fin parkering husbilen kommer att få!
Lille C verkar ju vara hur stark och modig som helst....
Bröllop???
Nämen nu....jag vill ju också va me på bröllop och äta popcorn å ha fredagsmys! *S

Lilla C's mamma sa...

Man ska inte tro en liten trött kille allt han säger, han påstår ju att pappa micke har skjutit älgar oxå. :-) Var får han allt ifrån?
Nä det här året har redan haft sitt bröllop, men Löven frågar efter sin fru när han ringer mig på jobbet så det är nog det närmaste jag kommer, och tja...det räcker för mig!

Pialotta sa...

Härligt, livligt, busigt hos dig då.. ungar de kan visst hålla igång.. Tänk du mitt äldsta barnbarn tar studenten den 11 Juni.. minns en mycket livlig tid med honom i ålder med din Lilla C .. jag passade honom mycket då.. härlig tid som inte kommer tillbaka.. hur man än önskar det. i alla fall inte med den ungen;)
Ha de.. tjing

agnetha sa...

Oj då ni har visst också haft en riktig jobbardag. Men jag ser ju att ni har ju en väldigt bra hjälp i Lilla C. Hoppas att ert varmvatten inte var så kallt som mitt!!!!

Men nu ett par timmar senare är jag ren och säger Godnatt!!!

Annelie sa...

Nähe, det blir alltså inget bröllop, eller...
det kanske blir en glad överraskning i alla fall. Lite popcorn blir det nog..... och det är bra det!
Vad duktig han är lillkillen, han jobbar som en hel karl! Och dessutom väldigt söt att titta på!