tisdag 11 maj 2010

TisdagsTema - Gammal

Efter en del funderingar på gammalt, fastnade min blick på bilen som min man lekte med som liten och som hans far gjorde till honom. En kär detalj som fått plats i vårt vardagsrum. På flaket sitter våra nallar från barndomen, det roliga var att dom var likadana, bara d att min var mindre. Lilla C brukar dra omkring med bil och nallarna när han är här, leksaker i generationer som håller.
Skåpet bakom är också gammalt, så det blev mycket av de gamla.
Mera GAMMALT hittar du HÄR.

13 kommentarer:

Pialotta sa...

Men du va härligt den finns kvar och kan glädja kommande generationer.. så chic och jordbunden den är.. fin som snus:)

Monica o Jacob sa...

Det gick väl bra att länka i meddelanderutan, jag måste göra det för jag har ruttnat på att vänta en halv dag på att få komma med.Har problem med nästan alla som har WordPress, men dom kanske gillar att vara hemliga;-)
Undrar jag vems den stora björnen är, kan det vara din tro hihi sött var det i alla fall och bilen var ju jättefin;-)
Ha en skön tisdag;-)

Erik "Semlan" sa...

Gamla leksaker är så fina. :-) Speciellt gillar jag gamla nallar, så där tydligt använda, smått sönderkramade, luggslitna och bara helt underbara. Har själv en nalle som fyllde 50 år nyligen. ;-)
Ja, jag kände att jag behövde varna denna gång. Tack för din kommentar. Ja, att det ska vara så krångligt lämna in på en del fototeman. Jag har ännu inte riktigt fattat vad som händer, varför en del kommentarer ratas??? ;-)

Lasseivåmma sa...

Fantastiskt fint med en bil byggd av lilla C:s farfars far. Fint gjord är den säkert eftersom den har stått pall så länge.
Ja, jag hade nog platsat på bilden bland raukarna, och jag hade nog väntat mig ett självporträtt hos dig också. Nu kan man ju dra sina slutsatser av den luggslitna nallen, för den är väl lite yngre än du. Å andra sidan brukar du ju komma bakom en stolpe eller så, så du syns ju sällan ändå.

Wickans värld sa...

Gamla leksaker, de var ordentligt gjorda de!!

Anonym sa...

Så fina gamla leksaker! Kul att dom fortfarande kommer till användning.

agnetha sa...

Åh en sådan Nalle hade jag också. Det sitter i bokhyllan och tittar ner på mig, Nu får ingen leka med honom längre, jag är så rädd att han ska fara illa.

Pumita sa...

Vilka härliga leksaker! Inte en massa plast och skräp som det är ofta numera. Nallarna ser ut precis som min favvis. :)

Anna of Dallas sa...

Det första jag tänkte på var att ha en bild på min Nalle, men han finns kvar hos Mor i Sverige. Han var lite för gammal för att flytta så här långt bort, så honom träffar jag bara en gång om året. Men han är vldigt lik din nalle som sitter till höger.

Kerstin sa...

Vilken fin lastbil, och lasten var minst lika fin den. Vad kul att ni hade likadana nallar. :)
Ha en fin onsdag.

"Lillagul" sa...

Fina gamla nallar och fin lastbil att dra dom på.
Har kvar min gamla nalle också , har för mig att min storebror hade den först.

LottaM ..ღ sa...

Hejsan!
Tack för din kommentar hos mig på tisdagstemat gammal. datorn vill inte det jag vill.
Bra och fina saker som är sparade till flera generationer.
Ha en bra dag!
LottaM

Alfred & Sara sa...

Det var fina saker som visades upp bilen gammal men ändå så bra skick .Ja leksaker som man hade förr heter DUGA . Min dotters nalle (Bamserolle är hans namn) sitter i vårt sovrum och ser sin mor bara en gång om året ,hon bor ju i U S A.