lördag 22 maj 2010

En liten lego-konstnär kom...

Idag fick vi en glad överraskning Lilla C kom, och ska vara några dagar tillsammans med oss, riktigt trevligt, eftersom det är sommar emot, och vi kommer att vara mycket ute med husbilen , så kan vi ju inte träffa den lilla gobiten lika ofta.
Och Lilla C ska åka utomlands....men när han var inne i husbilen med mig så ville han strunta i den resan och åka husbil med oss till Finland.
Det snurrar mycket i huvudet på dom små , och duktig är han på att bygga lego, och idag visade han en annan ådra...med färger. Han byggde lego runt runt och var noga med valet av färgen, och stolt visade han upp sin snygga lego-tavla.
Eftersom det fina vädret höll i så var vi ute nästan hela dagen. Mycket bus och lek.

Så när kvällen kom var den lilla prinsen riktigt trött, redan fem frågade han om det inte snart var kväll så att han skulle kunna lägga sig. Han är en kvällstrött liten kille, som alltid har somnat bums när han fått höra sin saga.
Men ikväll fick han göra sig en kvällsmacka, och det blev en favorit, leverpastej och smörgåsgurka....tillåmed krokodilen var hungrig och högg efter kvällsmackan.
Titta vilken fin macka Lilla C gjort, och jag lovar att hela mackan gick ned även fast han två timmar tidigare hade slevat i sig en tallrik med mannagrynsgröt. Krävs mycket mat, och energi om han ska orka vara hos mommo å moffa.
Efter kvällsmackan var det dags för tandborstning...bort med alla tandtroll så dom inte hackar hål på dom fina tänderna.
Sen dags för sagan och den fick moffa läsa ikväll, sen var det inte mycket mer med den dagen, nu ligger han säkert och drömmer och småsnusar i sin säng.
Lilla C , vår prins, får se vad vi ska hitta på i morron.
Måste bara tillägga att det var surt....usch å fy att Sverige förlorade i hockey idag...Rantafar sitter å tjurar...men nog är det väl dags att sätta skridskorna på hyllan i slutet på maj...vem vill se hockey då ???
Ha en underbar kväll...
Tjingeling.

2 kommentarer:

agnetha sa...

Underbart med våra barnbarn!!! Å tänk detta lego så gammalt men lika populärt än idag. Håller tummarna för att vi far/morföräldrar ska förbli lika populära vi också.

Camilla (Rantis) sa...

Kikar in å kollar på härliga foton på lille C...
ni har haft sköna dagar ser jag, lika så har vi haft här nere i sthlm!
Nu väntar lite hotellfrulle, sen fotoutställning sen ska vi hämta en hyrbil vid Globen som vi har lovat att köra hem till den lokala biluthyraren hemma....
Vi hörs!