söndag 23 maj 2010

Ute på havet å lägger nät...

Nu har Lilla C fått vara ute på havet med Sally-båten och ro båten med moffa, medans mommo slängde nätena i havet. Tro om inte Lilla C`s pappa är avundsjuk, det trodde vi i allafall.
Men eftersom det ser ut att vara slut på finvädret så tog vi bara en vända med nätet och fick tyvärr ingen fisk, synd för det hade ju varit kul för den lilla att se hur vi fångar fisk i nätena.
Lite kyligt på havet, men vi såg svanar som bråkade med varann, och så fick man inte göra sa Lilla C , han tyckte allt synd om den ensamma svanen.
Kabbeleka blommade utefter hela ån, så det var så gult å fint.
Och många båtar fanns det att titta på, Lilla C tycker att namnet Tjocka Hulda, som Hasses båt heter, är ett så roligt namn på en båt, och han tyckte att båten Cuba såg ut som en Tjocka Hulda.
Det är så kul att Lilla C får uppleva våran vardag, och eftersom han är en mycket försiktig kille så satt han så stilla i båten.
Nej nu ska vi bygga lite lego, och sen har vi planer på att måla lite...för min mamma har inga målafärger hemma ..bara du mommo, sa han igår....men han säger mycket.. igår berättade han att hans pappa minsann jagar älg....och till å med krokodiler...så vi silar snacket lite...och ibland funderar vi på var off knappen sitter..... så mycket energi det finns i en liten kropp...
Tjingeling....

2 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Härligt att lilla C får lära sig fiska så tidigt. Ni ser ju ut att ha hur mysigt som helst, så han kommer säkert att bli tänd på fiske resten av livet. Bra stämning i dina bilder.
Jag som bara fiskat i ett par år fick äntligen ändan ur vagnen och båten i sjön, så i dag har vi rensat och fileat en betydande mängd Gös, dessutom blev det grillad abborre (stora) till lunch.

HASSE BROMS - SKÄRGÅRDSFOTO sa...

- Härliga bilder !
Kul att Tjocka Hulda får namnge andra "fartyg" i norr...:o)
- Ha det så bra ! / Hasse