tisdag 11 maj 2010

Lurad på efterätten...

Äsch då, här sitter mommo å moffa och känner sig lite lurade på vår efterätt, vi hade ju väntat att Lilla C skulle komma ikväll. Men d blev lite ändrade planer hos lilla familjen .
Och sen skulle Lilla C vara Kristall-barn imorron på sitt dagis, som just heter Kristallen, och det betyder att det är han som får bestämma lite den dagen. Vara huvudpersonen...och sånt är ju viktigt.
Men på fredag ska vi hämta Lilla C på dagis , och åka hem till han och hans mamma å äta middag , och då ska vi leka och bygga lego, mommo längtar ju efter lite kramar också . Man får ju lätt abstinans, det är ju flera veckor sedan vi träffades . Lilla C`s pappa skulle dra till Tyskland och se lite hockey, om inte nåt askmoln ställer till det.
Idag har vi tagit det lugnt...inget fiske, vi har mest gått å gnällt över ömmade muskler efter gårdagens tokfiske.
Har också haft en nästan bloggfri dag...ibland behöver man ju städa lite också , så idag har jag försökt putsa fönster....allt för att se bättre ut.
Väderkvinnan på tv har ju lovat finväder till helgen, så då blir det nog mera fiske skulle jag tro , och då finns ingen tid för städning....
Tjineling bloggvänner ha en bra kväll.....

Inga kommentarer: