onsdag 5 maj 2010

Världens dyraste masklåda.....

Nu har min gubbe börjat böka runt bland alla våra nät, det är en massa hål att fixa, mest hål efter dom efterhängsna sälarna. Finns det bara fisk i våra nät, så finns det säl som jagar runt och gör hål lika stora som Gotland. Och vi är förbannade...men va hjälper d. Nästa dag är dom där igen....säljävlarna.
Men nu är det snart en ny säsong...och nu är det krig !!!!
På tal om krig. Ikväll förklarade jag krig mot Tupperware. Köpte ju en förvaringsplastbytta som man kunde förvara typ, morötter i, så att dom höll sig torra och frächa. Jo nog var dom lagom frächa idag när jag öppna locket och det dröp av fukt och vatten, och morötterna hade fått både hår och mögel.
Vet ni vad den byttjäveln kostade, jo nästan trehundra riksdaler....å morötterna fick hår.
Gud va besviken jag blev, ska aldrig gå på ett sånt där tuppmöte mer...aldrig. Dyrt och värdelöst.
Näe nu ska gubben få ta den som masklåda i sommar...världens dyraste masklåda, jag lovar men så blir det. Förbannade Tuppware....måste ju vara någon sektledare som får oss fruntimmer att köpa nå dylikt, och betala en förmögenhet...lurad....ja jag är lurad och i Amerika finns det säkert nån rik jävel som röker cigarr......

Ja nu får jag bara vara irreterad i 24 timmar sen måste jag släppa tanken på världens dyraste masklåda, för sån är regeln hos oss. Blir man bitter , elak och sur så gäller 24timmars regeln, sen är det bara att slänga allt över axeln, och glömma, imorron kommer nya bekymmer.
Och vem vet det kanske blir en alldeles underbar masklåda.....men dyr....undrar just om maskarna får hår också, som morötterna....vem vet.

Tjingeling....
5 kommentarer:

Kerstin sa...

Hahaha, vi har en exakt likadan låda. Har du provat att justera med knapparna som sitter på den ena sidan? Så det kommer in lite luft?
Det lär ju annars bli världens dyraste masklåda. Och inte lär maskarna ha vett att uppskatta sin dyra boning.
Jag gillar 24h regeln. Smart sätt att hålla humöret i schack.
Ha en fin torsdag.

Annelie sa...

24 timmars regeln måste jag också införa! Fast jag brukar i och för sig inte kunna vara arg såååå länge.......... men den kan vara bra att ha ändå, det blir säkert tillfällen den kommer att behövas!
Hahahaha, han fick den till slut ändå, maskburken, du har väl kollat så att inte Rantafar "fixat" så att lådan var lufttät.....
han ville ju så gärna ha den...

Camilla (Rantis) sa...

Maskar med hår på??
Ja, de kanske finns fiskar som gillar såna maskar me..
*S*
Men en dyr mask-burk är det...en lyx variant!

Ser fram emot nästa fotoutmaning i din blogg, för att se om "Medsand-supporten" gjorde ett bra jobb igår..

Monica sa...

Haha har du gått på det där med Tupperware, sektledare var ordet lura hemmafruar i staterna att sälja och köpa smäck;-)Men Moffa och Lilla C blir nog glada åt masklådan med långhåriga Hippiemaskar i, tror du dom får utsvängda brallor också;-);-)
Ha en skön torsdagkväll.

Wickans värld sa...

Har också en sån där. Men hos mig tog det låång tid innan morötterna ändrade skepnad. Det har nog att göra med knappeländet på sidan!
Jag har portionerat ut en massa burkar, tillbringare o muggar till ungarna, annars vet jag inte var jag skulle rymt dem...