onsdag 5 maj 2010

Titta FARMOR kom juh....

D trodde ni inte va..att Farmor skulle komma. Där låg jag i Nacka , på en parkbänk, visste inte att det fanns nåt Nacka....men d va en jävligt hög mast där....och så kommer hon, med blåljus och akutväska söta Farmor.
Och ingen toppluva, inte alls stressad eller trött, bara helt skön och galen...precis som jag.
Vi satt hela natten å pratade å smuttade vin....kom på att vi trivdes så bra ihop, att hade vi inte varit så lyckligt gift , så hade vi nog gjort som Eva å Eva...blivit lite flatare...
Precis då kom jag att tänka på min gubbe...va han ska fundera vars jag är...och så börjar någon snarka...zzzzzzz....faaaarrrmoooor ha du somnat....
då vaknar jag, och det är ju min egen äkta man, som snarkar, bredvid mig i sängen i Nordmaling.
Vilken dröm som slutade så lyckligt iallafall, och jag fick träffa Farmor, och se att hon var precis som jag trodde.....galen och skön.
Ni ser ju vilken rolig, galen bild hon fick till igår...höll på att skratta ihjäl mig imorse när jag slog på datorn....och jag ler fortfarande...hela dagen.
Och min gubbe skrattade gott...skakade på huvudet och sa precis det som jag trodde....herregud ni är ju galna.....
Men Farmor visst är det skönt å va galen och bjuda på sig själv, och vi har säkert bjudit våra bloggvänner på goa skratt me.
Ha d gott Farmor, nu kan du vara lugn, nu är Rantamor hemma i Nordmaling....men va konstigt gubben hade inte saknat mig....efter alla dagar på parkbänken....fan....
Tjingeling våga va lite galen....

5 kommentarer:

Annelie sa...

Hahahaha! Herregud, så det kan bli! Hur ska det gå? När vi träffas, menar jag, kommer säkert att skratta halvt ihjäl mig! Får ta hem lite lugnande kanske.....

(Ska vi titta på ringar när du kommer?)

Pumita sa...

=)

Monica sa...

HAHAHA nu vet man vad man ska titta efter.

Camilla (Rantis) sa...

Hahaha...
ni är för galen bägge två!!!
När ni nu träffas skulle man ville vara en liten vägglus(lins) med ett stort öra å öga som man ser å hör allt vad ni tar er för!
Galningar!!!!

Pialotta sa...

Ha, ha ja du är ju riktigt galen;) Hoppas inte damen tog illa upp bredvid dig.. fast hon är ju lite suddig på ögonlocken;)

Jo du det finns Gulsippor .. här nere i Skåne i alla fall.. massor finns det just nu i en skog nära mig:) Visst är det klatchigt;)
Ha de gott o dröm vidare du om ringar, farmor och snarkande gubbe;)
Tjingelong.. pling plong..