söndag 23 maj 2010

Med tungan rätt i mun...

Idag fick Lilla C testa grannens studsmatta...lite tveksam först...men efter en stund hoppade han och flög som en boll. Men eftersom det inte var uppsatt något skyddsnät, så fick han bara hoppa i mitten.
Tog en del foton på den lilla, och nästa i varje bild hade han tunga ut, kanske ett sätt att hålla balansen. Han ville ju att mommo skulle hoppa me......men det hade nog krävts mera än en hängande tunga för att hålla den balansen...huja huja..

Men roligt hade Lilla C, och det blev många ..."bara en gång till".
Men onekligen ett bra sätt att träna balans, och koordination av kroppen...men livsfarligt för dom små som flyger å far utan att veta vart.
Nu sover den lilla så gott i sin säng, ville ut å lägga nät med Sally imorron igen. Vi får väl se vart vädret är på väg, ser lite bistert ut.
Igår somnade han halv åtta sov hela natten å vaknade åtta i morse...vilken kille.
Eller det kanske är jobbigt att vara med mommo å moffa, kräver mycket sömn..=)
Tjingeling.6 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Mycket bra och fartiga bilder. Man ska, som du säkert är, vara lite försiktig när barnen hoppar i en sådan. Speciellt farligt är när dom är flera. Själv har jag faktiskt testat och det är ganska kul, saltomortalerna är roligast, för det kittlar så skönt i magen. ;-)

Camilla (Rantis) sa...

Sköna och härligt fratfyllda foton på lille C...
tänk att han vågade hoppa!!!!
Nu är det nattinatt för oss här i Medsand, jobbigt att vara på weekender... *S*

Annelie sa...

Vilka härliga bilder, inte konstigt att han blir trött, jag blir trött bara jag ser honom! Visst händer det en del med de där studsmattorna, men inte hälften så mycket som hästolyckor! DET är farliga grejor det, och ordentliga skador blir det också....
Låt honom hoppa, det ÄR faktiskt jäkligt kul!
Fast jag är inte lika duktig som "Saltomortal-Lasse"! Vilka talanger!

Annelie sa...

Hej på dig igen! Nu är jag hemma och kan skriva lite mer, fast jag kanske somnar mitt i! Väcker du mig då är du snäll.....
Hur har du det med lille C? Hoppar han ännu?
Han ser för härlig ut med lille tungan rätt i mun. Tur att vi har våra kameror, eller hur! Vi som börjar bli så gamla och gaggiga, det finns ju risk att vi glömmer bort allt annars, kommer inte ihåg vad som hände igår.... teflonminne liksom!
Du skulle varit med i helgen, det har varit lite galet i helgen......
Konstiga typer har man träffat på, och ibland har jag knappt kunnat hålla mig för skratt. Vad folk blir dråpliga när de fått för mycket i sig, dråpliga och faktiskt ganska kul.....
Har ni bestämt nåt datum änne? Ser fram emot besöket!!!

Monica sa...

Jasså där gick gränsen (studsmattan),kan varmt rekommendera det för det kittlar så skönt i magen och så vig man blir sedan
då;-)Klart man blir trött av att fiska,måla och hoppa studsmatta ni sover väl bra ni med.
Tack för Grattiset,ha det bra;-)

Lilla C's mamma sa...

Oj va Lillkillen har hoppat, ja det är tur att ni lär honom göra lite "farliga" saker. Nu vill han väl att vi köper en studsmatta med. :-)
Tyst är det här hemma men tur att vi hade "leasat" bort honom i helgen med tanke på hur vi slöade bort hela söndagen, vilken lyx för oss att sova bort halva förmiddagen. Tack!
Men i morgon hämtar vi honom, det är alldeles för tyst och tråkigt här hemma utan lillprinsen.