fredag 5 mars 2010

Moffa får hjälp med snöskottningen...

Idag ska vi hämta Lilla C på dagis, och vi ska få njuta några dagar av den lilla. Huset kommer att fyllas utav mycket prat, för lilla C gillar att hålla låda. Huset kommer också att fyllas av glädje och skratt och en mommo och moffa som återgår till en fantasivärld. Förra gången han var här handlade det mycket om cirkus och rymdhus, få se vad det blir denna gång.
Garanterat, mycket kärlek.
Och vad gör jag uppe denna tid 05:48 vid datorn ?
Vaknade redan kvart i fyra och kunde absolut inte somna om. Har legat i sängen, med en lätt snarkande äkta man, som sover djupt efter Timrås seger mot Färjestad igår kväll. Bläddrat på i sängtvn, läst text tv, kollat på nå Robinson aktigt men i öknen. Men till slut klev jag upp eftersom sömnen aldrig återfanns. Får väl blogga lite då.
Läste förresten igår att Böte får närvara vid Vickans och Ockelbons bröllop, eftersom det ska direktsändas på storbildstv på Sundsvalls torg. Grattis Böte och som du brukar säga ; gratis är gott, det skulle inte kosta ett öre =) och intresset...hur det nu var med d.....Kanske du skall försöka få med dig Lövenkillen också, han verkar gilla det där med såpor !!!!
Från ett spektakel till ett annat, ikväll är det Let`s dance, då får svenska folket rädda Willy igen. Och imorron kommer sista chansen på melodifestivalen, då ska svenska folket rädda Kalle Moreus. Kunde dom inte få ihop dom två, Kalle med felan som sjunger, och Willy som dansade omkring. Vore väl kul att skicka till Norge. Orginellt nog för att ta hem en seger...??
Nu är klockan 06:06. Skall slå på tv och kolla om båtarna sitter fast i östersjön fortfarande, vilken ispimpel tävling dom kunde ha alla människor, medans dom väntar på isbrytarna. Priset kunde ju bli en gratis kryssning....=)
Tjingeling gomorron...

Inga kommentarer: