söndag 14 mars 2010

Vacker söndag....

Så här vackert var det på havet idag. Och skotrarna hade gjort sitt, och spårat så att vi slapp havsrullning. Kroppen har förstått att det värsta är förbi och lugnat ner sig. Inatt var det halabaloo, kroppen värkte som om jag blivit överkörd av en bulldozer, men bit ihop, tänkte jag för imorron är det bättre. Och se på den jag var rätt ok, så jag vågade mig på en ny havspromenad idag.
Nu är vi sugen på att börja isfiska. Den underbara vita snön och den generösa solen, lockar oss oerhört. Imorron skall vi inhandla maggot, små äckliga maskar som inte är stilla en sekund. Nu kliar det överallt. Men man vänjer sig, och maggot är effektivt och fisken nappar.
Det blev många vinster igår....så vi ligger lågt idag....min äkta man som sprang omkring igår, verkar alldeles normal idag igen. Skönt. Man kan ju lätt bli beroende.... en orgasm i vinster ska ju inte komma för ofta....
Men d va skönt.... Nu är det bara att fortsätta med slutspelen, och ikväll avgörs vem som skall spela mot vem....det blir ingen hejd på spänning. Vi fortsätter följa Timrå i sin kamp i elitspelen med glädje, och hjärtinfarkt som insats....
Nej klart slut....en ny vecka väntar.
Tjingeling.

2 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Jag tar två inlägg på en gång.
Trissen är ju härlig. Naturligtvis blir en full flaska Macmyra favoriten.
Isfisket blir jag lite sugen på, men vi börjar ha dålig is nu, strömdragen är helt öppna. Det är väl typiskt nu när solen värmer så att man inte behöver frysa ihjäl.
Hoppas att du får stopp på gubben, det låter ju nästan farligt när han stormar omkring. Det löser sig naturligtvis om Timrå misslyckas, men det kan ju dröja något.
Om du tycker att jag ska byta kamera så gör det inget. Det är ju bland det roligaste som finns. Tyvärr tycker inte min fru det, och jag räknar nog med att ha kvar min Pentax ett år till (köpte den i våras), men en fullformatare vore ju smaskens.
Vad gäller färgtryck i bilderna så är det billigare att lära sig photoshop än att byta kamera. Jag trycker upp färgerna ibland i mina bilder när jag tycker att de är lite slöa. Det går att göra smärre underverk med bilderna i PS, men det är mycket att lära. Jag har börjat lära mig detta sedan jul, och har oceaner av kunskap att hämta in där, men som allt annat runt foto så är det ju jätteroligt.
Blev en lång kommentar, men det var ju flera inlägg... Ha d bra nu ...tjingeling

Camilla (Rantis) sa...

snyggt vinterfoto....
hade gärna suttit på den å lapat sol!
När hade ni eventuellt planerat att hyra en stuga i Borga?
Slutet av April eller?


Nu är det snart lunch...
å jag har missat frukosten idag, så nu är jag hungrig!!
"Chefen" kommer snart, hare varit å jobbat på några kapell här i trakten...
ja inte som pastor då, eller...han kanske är en dubbelagent... *S*