tisdag 16 mars 2010
Så har vi då gjort det. Den allra första pimpelutflykten på havsisen. Trodde aldrig att det skulle bli av, för inatt när jag, som vanligt, var uppe så var det en himla snöyra, å som det blåste. Men när jag vaknade imorse såg det ändå rätt hoppfullt ut. Solen bjöd upp oss på en riktig fin förmiddag.
Vi bestämde oss för att packa vår "miljöskoter" och dra iväg ut på havet. Bloggen fick ligga nere, med temat TRÅKIGT, funderade medan jag packade att det tråkigaste som kunde hända idag var, att jag blev skitnödig på havsisen. Det kräver ju sin människa, skulle man sätta sig ned mitt på isen, så kommer dom jävla skotrarna förbaskat fort, och jag skulle aldrig hinna. Och att sitta där med halva ogjort vore inte helt kul. Tråkigt.
Men jag klarade mig, men det blev då ingen fisk. Men vi fick en skön dag på isen i solen, och så grillade vi korv. Tänk att korv smakar så gott ute. Vi har ju kommit på att man bara får dricka vin på dagar mer r i, så det var tråkigt att åka ut på isen en tisdag...eller va d tirsdag....
Men som sagt med eller utan r, vi hade en riktig bra dag, kinderna hettar och kroppen känns lite mör....härligt så.
Detta är bara början. Tjingeling.


5 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Verkar som en riktigt lyckad tirsdag. Att dömma av minen på gubben på första bilden så mådde han riktigt bra. Meddela honom att jag är avis. Hade jag varit på isen så hade det naturligtvis blivit fisk, men ändå.

agnetha sa...

Hej!!
Du jag läste din kommentar som du lämnat inne hos Anneli. Det om att ha tråkigt. Ha ha ha ja du det skulle vara väldigt tråkigt om det hände. Det skulle nästan bli en sådan där Fjärran östen toalett att försöka pricka hålet!!!
// Kram Agnetha
http://agnetha52.blogspot.com/

Annelie sa...

Det blev en fin dag ser jag! Och inte behövde du skita heller, härligt!

Det ser så härligt ut på dina bilder, och tänk, gubben din såg ut precis som jag föreställt mig honom! Lite lagom väderbiten och mysig ut....Det brukar ofta bli helt fel! Jättefina bilder!
Och tänk jag tror dig när skriver att du inte nåt tråkigt, det kan inte vara tråkigt i ditt sällskap

Camilla (Rantis) sa...

...mysiga soliga vinterfiske foton!
...här nyser jag för fullt, snorar å er trött, jajaja...jag vet, får skylla mig själv när jag är vovve vakt!!!

Wickans värld sa...

Hahaha! Du är rolig du!! Ja, vad skulle man göra? Men ni fick väl göra ett extra stort hål så fick du en ståtoa!! (kanske skulle bli mycket fisk där....) Men kallt om röven skulle det bli.... =)