onsdag 24 mars 2010

Shoppingrunda....

När jag var på Birsta å handlade när vi var nere i Timrå, så handlade jag naturligtvis Iittalas glas, eftersom jag tycker att dom är så vackra. Enkla och anspråkslösa, kanske lik mig...lite för bred upptill och..... =)
Saknade champagne glas, men nu har jag d med och kan ordna ett riktigt nyårskalas...eller något sådant..bubbel ä ju gott....
Sen köpte jag ljuslyktor till våren och påsken i gröna nyanser, tyckte att dom såg så mysigt småsommriga ut, och till ville jag ha...
dom här fina kaninerna som trängdes i en låda, och bara ville därifrån. Dom blir fina på påskbordet tillsammans med mina ljuslyktor.


Att jag alltid går och tittar på dessa snyggt designade skålar och äggkoppar, är så häftigt, men hade inte råd med dom den här gången heller. Men visst är dom snygga i färg och form. Vackert vackert.
Från Iittala butiken fortsatte min shopping till Ikea....men då hade jag tappat farten, och orken. In och ut på 45 minuter....min man satte kaffet i halsen....är du redan klar?? Aldrig att det gått så fort på en runda genom Ikea....vad hände...jag förstår ingenting..Tjingeling.2 kommentarer:

Annelie sa...

Det ÄR svårt att gå förbi nånting av Ittalas grejor tycker jag, ljuslyktorna kan man aldrig få för många av och kaninerna var ju jättehäftiga!
Förstår att gubben var snopen efter ditt snabba Ikeabesök, där brukar man ju kunna gå en hur länge som helst! Men har man shoppat loss innan är man inte så kaxig längre, annat var det när man var 25!

Lotta sa...

Hahaha
De sista skålarna har jag
Kolla på min blogg tisdagen den 2 februari.
Härliga bilder.
Jag älskar också att göra såna här turer...
jag var till Göksäter i tisdags och det är också ett kul ställe.
Kramizzz på dig // Lotta